Multe dintre filmuletele in care "presteaza" manelisti notorii ii au ca protagonisti pe interlopi celebri al caror sport preferat este aruncatul banilor la lautari, scrie Adevarul.ro.

Bercea Mondialu, Caiac, Cimino sau Rosianu sunt poreclele unor temuti lideri interlopi din Craiova si Slatina care apar pe internet alaturi de manelisti in diverse filmari la nunti. Oamenii de afaceri sunt filmati in timp ce danseaza sau atunci cand arunca mii de euro la lautari. Videoclipurile in care apar interlopii sunt la mare cautare pe YouTube, dovada fiind sutele de mii de accesari pe care le-au inregistrat, scrie Adevarul.ro.

Interlopii arunca teancuri de bani, semn ca nu i-a ajuns criza. Mihail Jianu, psiholog, a explicat ca astfel de personaje arata ca au carente pe plan educativ si ca nu se supun normelor sociale. "Acestia dau dovada de imaturitate din punct de vedere afectiv, se simt singuri si neintelesi Personalitatea lor este slab conturata, iar singura metoda de a atrage atentia este de a face aceste acte", a precizat Jianu, pentru publicatia centrala.. El mai sustine ca felul in care interlopii isi arata bogatia nu denota decat frustrarea proprie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.