Cu rute deja consacrate sau noutati, companiile aeriene de pe piata locala ofera turistilor romani ocazia de a calatori catre destinatiile europene cele mai ofertante pentru impatimitii de schi. Publicatia online Wall-Street prezinta top 5 tarife practicate de operatorii aerieni catre destinatiile europene de schi.
  • Torino – 223 euro cu Blue Air

Gazda Jocurilor Olimpice de Iarna din 2006, orasul Torino, si in special imprejurimile acestuia (regiunea Piemont) reprezinta una dintre cele mai cunoscute destinatii pentru iubitorii sporturilor de iarna.

Orasul este inconjurat la vest si la nord de Alpi, printre cele mai cunoscute resorturi de schi din aceasta regiune fiind Sestriere, Cesana San Sicario, San Sicario Fraiteve, Sauze d'Oulx sau Bardonecchia.

Cele doua companii prezente pe piata locala care ofera zboruri directe catre orasul din nordul Italiei sunt Blue Air (cu plecare din Bucuresti) si Carpatair (cu plecare din Timisoara).

Cea mai accesibila oferta este cea a operatorului low cost Blue Air. Astel, un zbor tur-retur Bucuresti – Torino, cu plecare in data de 26 decembrie 2009 si retur pe 2 ianuarie 2010, ajunge la 223 euro cu toate taxele incluse.

Un zbor tur-retur Timisoara – Torino cu operatorul de linie Carpatair, cu aceleasi coordonate temporale, ajunge la 302 euro cu toate taxele incluse.

  • Salzburg – 242 euro cu Tarom

Anul trecut, 316.000 de romani au vizitat Austria, circa 62.000 dintre acestia preferand Salzburgul. Avand in vedere ca in ultimii ani regiunea austriaca a fost printre favoritele romanilor pentru petrecerea Sarbatorilor de Iarna, anul acesta, atat compania low cost Blue Air, cat si Tarom au decis introducerea acestei destinatii in portofoliul lor.

Printre statiunile de schi cele mai cautate de romani in zona Salzburg sunt Kaprun, Zell Am See, Grunau, Nussdorf am Attersee sau Fuschl am See.

Cu operatorul Tarom pretul unui bilet tur retur cu plecare pe 19 decembrie si intoarcere pe 26 decembrie (s-au epuizat biletele pentru zborul de intoarcere pe 2 ianuarie 2010) costa 242 euro.

Un bilet dus-intors Bucuresti – Salzburg cu operatorul cu tarife scazute Blue Air (plecare 19 decembrie - intoarcere 26 decembrie) costa 265 euro, in timp ce un zbor in perioada 26 decembrie - 2 ianuarie ajunge la pretul de 406 euro.


Mai multe astfel de oferte catre cele mai importante destinatii europene de schi gasiti pe wall-street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.