Avionul care il aducea pe presedintele Traian Basescu de la Bruxelles a aterizat, ieri noapte, pe Aeroportul din Sibiu, deoarece Aeroportul Otopeni a fost inchis din cauza cetii, urmand ca in aceasta dimineata, in jurul orei 10,00 sa plece spre Bucuresti.

Aeronava a aterizat pe Aeroportul Sibiu la ora 1,15, iar la ora 1,30 presedintele a ajuns la hotelul omului de afaceri Ilie Carabulea. „Am aterizat la Sibiu pentru ca la Bucuresti este ceata”, a declarat Traian Basescu dupoa aterizare.

Presedintele s-a aratat multumit de rezultatul alegerilor de la Bruxelles. „Noi am avut varianta Adrian Severin pentru functia de Inalt Reprezentant pentru Actiune Externa si Politici de Securitate, dar aceasta functie a revenit socialistilor europeni, prin consens”, a spus presedintele, potrivit NewsIn.

In privinta confruntarii televizate din aceasta seara, Traian Basescu a declarat: „Acum merg sa ma culc. Vom vedea mai tarziu cine va veni la confruntare”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.