Oferta este valabila in perioada noiembrie 2009 - aprilie 2010, singura conditie de rezervare fiind aceea ca turistul sa aiba peste 55 de ani, el putand fi insotit de cineva mai tanar. Este o oferta reala, de care se pot bucura si romanii.
O saptamana de vacanta de 4 stele, in regim all inclusive, in Ibiza, Mallorca, Costa del Sol si Costa de la Luz costa 365 de euro de persoana. In bani intra biletul de avion dus-intors, taxele de aeroport, cazarea la un hotel clasificat la 4 stele, pensiunea completa, asigurarea medicala si doua excursii de jumatate de zi, scrie Gandul. Suma reprezinta jumatate din pretul real al unui sejur de 8 zile in Spania si asta pentru ca superoferta turistica, adresata tuturor europenilor, este finantata de guvernul spaniol si de regiunile autonome Andalusia si Baleare.

"Oferta se adreseaza seniorilor, respectiv persoanelor in varsta de peste 55 de ani care isi doresc sa petreaca un sejur de 7, 14, 21 sau 28 de nopti la un hotel de 4 stele din Spania, la jumatate din pret", sustine Daniela Tomescu, turism manager in cadrul unei agentii din Bucuresti.

Cititi mai multe pe gandul.info.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.