Majoritatea pasionatilor de literatura prefera hartia si probabil nu vor renunta niciodata la mirosul cernelii in favoarea pixelilor. Sunt insa multi si cei care s-au adaptat rapid tehnologiei si au trecut la asa-numitele ebook-uri.
Internetul romanesc, desi nu se poate compara din acest punct, sau din niciun punct de vedere cu cel de peste ocean, are totusi resurse cand vine vorba de cultura. Este adevarat, nu la fel de multe ca subiectele de scandal. In fond, ca si la televiziune, cultura e inghesuita intr-un colt pentru a face loc spectacolului grotesc. Spre deosebire de televiziune, pe Internet poti oricand gasi acel colt de cultura. Un colt care consta in cateva site-uri ce-ti vor oferi hrana spirituala sub numele carti online gratis, potrivit go4it.
  • Primul site unde va puteti satisface gusturile literare online este CartiAZ.ro. Acesta gazduieste in prezent exact 3120 de carti care imbraca diverse formate de la DOC, PDF si PPT la mai putin cunoscutul CHM (format folosit de regula pentru documentatia aplicatiilor software).
  • Autointitulat "cea mai mare biblioteca online", site-ul Carti.x6.ro constituie intr-adevar una din cele mai bogate surse de carti electronice gratuite. Asta in pofida site-ului in sine care lasa mult de dorit. Carti.x6.ro nu are, din pacate, o structura care sa grupeze cartile in functie de genul abordat. Acestea sunt aranjate doar dupa numele autorului, in ordine alfabetica. Nu exista nici macar o functie de cautare.
Click aici pentru a descoperi si alte carti online, pe care le poti descarca sau citi gratuit.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.