Trei persoane aflate in arestul politiei pentru furt au evadat, duminica, in timp ce erau scosi la plimbare in curtea sectiei, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan.
UPDATE 2: Un al doilea evadat din Sectia 9 Politie Bucuresti a fost prins. Mihai Spiridon, unul dintre cei trei arestati care au evadat duminica dupa-amiaza din Sectia 9, a fost prins ieri in zona 1 Mai din Capitala, au declarat pentru NewsIn oficiali ai Politiei Capitalei.

UPDATE 1: Unul dintre evadatii de la Sectia 9 Politie, Costel Patru, a fost prins duminica dupa-amiaza, in trenul Bucuresti - Lehliu, la cateva ore dupa ce reusise sa fuga impreuna cu alti doi arestati preventiv. Patru urmeaza sa fie adus inapoi in arestul Sectiei 9.

Potrivit autoritatilor, cei trei barbati au evadat dupa ce au rupt grilajul care imprejmuia curtea.

Mircea Tudor Vasile, de 35 de ani, din Bucuresti, era arestat preventiv pentru furt din locuinte, Mihai Spiridon, in varsta de 19 ani, era arestat preventiv pentru furt calificat, iar Ion Costel Patru, de 20 de ani, era arestat preventiv pentru furt de masini.

Cei trei evadati au fost dati in consemn la frontiera, Politia Capitalei anuntand ca va oferi recompensa pentru orice informatie care poate conduce la prinderea acestora, relateaza NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.