Un tanar care a agresat o femeie in trafic, posesor al unui Ferarri, spune ca a condus linistit in Romania timp de cinci ani, fara permis de conducere.
Saptamana trecuta, Cosmin Pantea, din Timisoara, in varsta de 30 de ani, a agresat o femeie la semafor pentru ca nu i-a acordat prioritate in trafic. Acesta regreta ca atras astfel atentia politistilor, deoarece nu mai poate conduce fara permis bolizi de lux, cum a facut in ultimii cinci ani, relateaza Adevarul.

„Imi pare rau ca am scuipat-o si ca am facut asta. Ea a facut scandal. Eu doar m-am speriat putin si am incercat sa ma apar. I-am pus mana pe cap. Si am impins-o. Dar acum regret. Daca nu atrageam atentia asupra mea puteam sa mai circul inca cinci ani fara permis de conducere fara sa ma ia la ochi politistii”, a spus 'smecherul cu Ferarri', relateaza Adevarul.

„Ma asteptam sa imi multumeasca fiindca i-am dat prioritate, iar el mi-a aratat semnul obscen. A coborat din masina, mi-a dat un pumn in cap si m-a scuipat. Apoi s-a urcat in masina si a plecat, trecand pe rosu”, a povestit, la randul ei, femeia agresata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.