Explozia s-a produs sambata, in jurul orei 11:00. Din primele date reiese faptul ca explozia s-a produs in timp o echipa de muncitori lucra la o conducta de gaze cu flacara deschisa. In urma incidentului, o persoana a murit iar alte patru au fost ranite
Muncitori lucrau la o conducta de gaze pe Strada Electronicii, in Cartierul Colentina, cand au fost surprinsi de explozie. O persoana a murit carbonizata iar cele patru ranite au fost transportate de urgenta la Spitalul de Arsi. Muncitorii raniti sunt stabili din punct de vedere al functiilor vitale, potrivit coordonatorului SMURD Bucuresti.

"Este vorba de cinci victime, una decedata la fata locului si patru cu arsuri de diverse niveluri la nivelul fetei si membrelor, stabili din punctul de vedere al functiilor vitale, care sunt transportati in prezent la Spitalul de Arsi", a declarat pentru NewsIn Bogdan Oprita, coordonatorul SMURD Bucuresti.

Incendiul a fost insa lichidat de catre echipele de pompieri ajunsi la fata locului, iar din prisma incediului nu mai exista niciun risc, asigura purtatorului de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan. Potrivit pompierilor, flacarile incendiului au tins 5-6 metri, afectand cabluri de retea insa nu si imobile. Pompierii si angajatii Distrigaz incearca sa depisteze cauza ce a dus la survenirea exploziei. Totodata, se va efectua o ancheta pentru a se stabili daca a fost respectata siguranta muncii in acest caz.

Traficul in zona a fost blocat si este deviat de echipe ale Politiei Rutiere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.