Incepand de astazi, pensionarii si veteranii vor plati din nou costul transportului in comun, din cauza datoriilor de peste 100 de milioane de lei, cumulate de Ministerul Transporturilor la plata subventiilor stabilite prin lege.
Masura a mai fost aplicata si in perioada 15.10-01.11.2009, fiind suspendata ca urmare a unor promisiuni ale Ministerului Transporturilor, care subventionase transportul pentru pensionari cu 50%, iar pentru veteranii de razboi in intregime, potrivit Libertatea.

"Contrar acestor promisiuni (...), operatorii de transport persoane in trafic judetean si interjudetean nu au mai primit nici un leu de la inceputul lunii noiembrie si pana in prezent. Datoria statului fata de acestia, aferenta deconturilor pentru categoriile defavorizate, se ridica la nivel national la peste 100 de milioane lei", se arata intr-un comunicat al Federatiei Operatorilor Romani de Transport, citat de Mediafax.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.