Zece tineri din Bucuresti sunt cercetati pentru trafic de droguri, dupa ce politistii au facut mai multe descinderi si perchezitii la locuintele acestora, unde au gasit aproape jumatate de kilogram de droguri, dar si medicamente cu efect halucinogen, informeaza Politia Romana.
Potrivit comunicatului, actiunea politistilor a durat aproximativ sase luni, timp in care au reusit sa destructureze o retea formata din zece tineri cu varste cuprinse intre 37 si 20 de ani, care se ocupa cu traficul de droguri de mare risc in diferite zone din Bucuresti, relateaza NewsIn.

Astfel, pe 30 septembrie, politistii antidrog au prins in flagrant doi dintre membrii retelei, in timp ce incercau sa vanda unor studenti, in sectorul 6 al Capitalei, aproximativ 400 de grame de hasis. In urma perchezitiilor corporale efectuate asupra celor doi, au fost descoperite si ridicate pentru cercetari suma de 2500 euro, patru telefoane mobile si patru cartele SIM. Cei doi au fost retinuti si arestati preventiv.

Ulterior, pe 21 octombrie, politistii au facut doua perchezitii simultane la domiciliile altor doi membri ai retelei, care au fost, de asemenea, retinuti si arestati preventiv. Intreaga operatiune a fost finalizata joi, cand lucratorii antidrog au executat sase perchezitii simultane la locuintele altor sase tineri, banuiti ca s-ar ocupa cu traficul de droguri.

La perchezitii au fost descoperite aproximativ 400 de grame de hasis, 5 grame de heroina, 6 grame de cannabis, 10 comprimate de metadona, 12 comprimate de tramadol, 4 grade de suboxona, sumele de 4.000 euro si 300 lei, 8 telefoane mobile si 8 cartele SIM, precum si diferite materiale folosite la ambalarea si consumul drogurilor.

Cei sase au fost condusi pentru cercetari la sediul DIICOT, procurorul urmand sa se pronunte referitor la emiterea ordonantelor de retinere si efectuarea demersurilor necesare la Tribunalul Bucuresti pentru luarea masurilor preventive.

Toti cei zece membri ai retelei sunt cercetati pentru trafic de droguri de mare risc, se mai arata in comunicatul Politiei Romane.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.