Circa 112.000 de romani vor pleca in vacanta anul acesta, in scadere cu aproximativ 10% in comparatie cu perioada similara a anului trecut, potrivit lui Traian Badulescu, purtatorul de cuvant al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT).
Iata topul destinatiilor preferate de romani pentru vacanta de iarna, potrivit Wall-Street:

  • Pe locul al treilea in topul preferintelor romanilor gasim localitati mici precum Arieseni sau Borsa. Si zona Moldovei este prezenta in topul celor mai cautate destinatii prin regiuni precum Vatra Dornei sau Campulung Moldovenesc. Un sejur de 3-4 nopti intr-o locatie de 3-4 stele in localitatile mai sus mentionate costa, de Craciun, intre 400 si 600 de lei. Pachetul contine toate mesele si masa festiva de Craciun.
  • Zona Brasov se afla pe locul al doilea in topul preferintelor turistilor locali. Cei care isi vor petrece Craciunul in Poiana Brasov vor plati pe un pachet de 3-4 nopti la un hotel de 3-4 stele, intre 550 si 900 de lei. Pachetul include toate mesele, inclusiv cina festiva din seara de Craciun.

  • Valea Prahovei se afla si anul acesta in topul preferintelor romanilor. Pretul unui sejur in aceasta zona se situeaza intre 550 si 900 lei pentru pachete de 3-4 nopti de Craciun, la un hotel de 3-4 stele, cu toate mesele incluse si cina festiva.

Restul destinatiilor preferate de romani pentru Sarbatori, precum si pretul pachetelor de Revelion din aceste zone le gasiti pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.