Un bancomat amplasat in apropierea Spitalului Municipal �Filantropia� din centrul Craiovei a fost spart joi seara, suma furata fiind de aproximativ 300.000 de lei
Politia a fost sesizata de un paznic al unitatii medicale, care a observat lipsa lacatului de la grilajul ce asigura camera in care se afla montat bancomatul. „Am fost anuntati prin 112 de agentul de paza al spitalului, care a sesizat ca nu mai era lacatul la grilajul ce asigura usa camerei in care era pus bancomatul. Persoana sau persoanele care au patruns in respectiva camera au fortat partea din spate a bancomatului, au scos casetele cu bancnote si au fugit cu banii”, a declarat comisar de politie Adrian Capraru, purtator de cuvant al IPJ Dolj, relateaza NewsIn.

Mai multe echipe de specialisti din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj s-au deplasat la fata locului si au luat legatura cu reperezntantii bancii Unicredit Tiriac, proprietara bancomatului, pentru a intra in posesia imaginilor de la carmera de supraveghere montata pe bancomat.

Imaginile sunt stocate in centrala bancii si cat mai curand vom intra in posesia imaginilor preluate de camera de supraveghere. Avem informatii ca bancomatul a fost alimentat miercuri cu suma de trei miliarde lei vechi (300.000 de lei, n.r.), potrivit autoritatilor.

Bancomatul spart este amplasat la cateva zeci de metri de Curtea de Apel Craiova si la doar trei sute de metri de kilometrul 0 al municipiului Craiova. Anchetatorii vor audia mai multe persoane ce lucreaza la magazinele din zona pentru a putea descoperi mai multe indicii cu privire la identitatea sau semnalmentele autorului sau autorilor acestui furt.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.