Mai mult de 9 din 10 angajati (94%), care sustin ca schimbarile organizationale din ultimul timp au fost incorect coordonate, se declara nemotivati la locul de munca, potrivit unui studiu realizat de Right Management, divizie a companiei de resurse umane Manpower.
Astfel, companiile lideri de piata reusesc sa inglobeze schimbarea strategiei business-ului de patru ori mai eficient fata de companiile cu rezultate financiare scazute. Peste 60% dintre angajatii organizatiilor puternice financiar accepta si integreaza schimbarea, fata de numai 16% in restul organizatiilor, scrie Wall-Street.

In plus, doar 43% dintre respondenti sunt increzatori in reusita procesului de schimbare organizationala. Unul din trei angajati sustin ca managerii nu pot coordona eficient procesul de schimbare. Respondentii sustin ca managerii nu comunica eficient politica si directia de schimbare (47%), nu tin cont de repercusiunile unei noi abordari a pietei (54%) si nu implementeaza masurile comunicate anterior angajatilor (52%).

Mai multe detalii gasiti aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.