Primaria Capitalei va cheltui 83.000 euro pentru a amenaja, pana la sfarsitul acestui an, un centru de informare turistica in Pasajul Universitatii, pe o suprafata totala de 52,1 mp
Prin acest proiect, alaturi de altele nementionate, Primaria Municipiului Bucuresti urmareste transformarea "Capitalei intr-o destinatie turistica importanta pe harta Europei", principalul obiectiv al centrului fiind cresterea calitatii informatiei turistice oferite celor care viziteaza Bucurestiul, relateaza NewsIn.

In suma de bani alocata, castigatorul licitatiei va trebui sa zugraveasca, sa execute decorarea interioara a spatiului si sa monteze instalatii electrice. Decorarea trebuie sa dea spatiului o patina de vechi, iar peretele va fi acoperit cu 60% fototapet si 40% butaforie. Fototapetul de pe pereti va reprezinta fatade ale unor cladiri importante din Bucuresti. In ceea ce priveste interiorul, vor fi montate doua banci pentru vizitatori, care imita bancile din parcurile Bucurestiului vechi.

Centrul de informare turistica, aflat la iesirea din pasaj spre Muzeul Sutu, va fi semnalizat corespunzator pentru a fi vizibil, prin sablare si inscriptionare cu autocolant. Perioada de garantie a amenajarilor centrului de informare turistica va fi de minim 24 luni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.