O persoana a murit, iar alta a fost ranita, cand un lift de pe platforma industriala Electroaparataj din Pantelimon, Bucuresti, s-a prabusit. Incidentul s-a produs in sectorul 2 al Capitalei, in incinta intreprinderii.
Zona a fost izolata de politistii Sectiei 9, iar o ancheta a fost demarata, relateaza NewsIn.

Cele doua persoane erau insotite de alti trei barbati, care nu aveau ce cauta in zona, existand suspiciuni ca acestea se duseseza la furat de fier vechi.

ITM: Nu a fost accident de munca, persoanele erau la furat

Incidentul in urma caruia o persoana si-a pierdut viata, iar alta a fost grav ranita nu este accident de munca, deoarece acestea se dusesera sa fure materiale metalice din cadrul sectiei dezafectate a platformei Electroaparataj, a spus, pentru NewsIn, directorul adjunct al ITM Bucuresti.

"Este vorba de doua persoane de etnie roma, care s-au dus sa fure materiale metalice. Au intrat, se pare, pe la subsol, iar in momentul cand au vrut sa ridice un pic liftul pentru a avea acces in sectie parghiile acestuia au cedat si au cazut peste ele. O persoana a murit, iar alta a fost grav ranita. Nu e un accident de munca", a explicat directorul adjunct al ITM Bucuresti, Stefan Mares.

Oficialul ITM a adaugat ca ranitul a fost trasportat la Spitalul Pantelimon.




Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.