Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a anuntat ca incepand de marti si pana la sfarsitul lunii circulatia pe autostrada A2 Bucuresti Cernavoda va fi restrictionata in vederea executarii unor lucrari de reparatii.
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania anunta conducatorii auto ca in perioada 10 noiembrie – 30 noiembrie, circulatia pe autostrada A2 Bucuresti – Cernavoda va fi restrictionata la km 21+125, in vederea executarii lucrarilor de reparatii la rosturile de dilatatie.

Astfel, in perioada 10 noiembrie – 16 noiembrie vor fi inchise banda 1 si banda de urgenta pe sensul Cernavoda – Bucuresti, iar in perioada 16 noiembrie – 30 noiembrie va fi inchisa banda 2 pe sensul Cernavoda – Bucuresti, informeaza NewsIn.

"In perioada 11 noiembrie – 14 noiembrie, circulatia pe autostrada A2 Bucuresti – Cernavoda va fi restrictionata pe podurile de la km 14+000 si de la km 16+100, in vederea executarii lucrarilor de reparatii pentru partea carosabila. Astfel in data de 11noiembrie va fi inchisa banda 1 pe sensul Bucuresti - Cernavoda, in 12 noiembrie va fi inchisa banda 2 pe sensul Bucuresti - Cernavoda. Totodata in data de 13 noiembrie va fi inchisa banda 1 pe sensul Cernavoda – Bucuresti si in 14 noeimbrie va fi inchisa banda 2 pe sensul Cernavoda – Bucuresti" potrivit companiei de drumuri.

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, prin Directia Regionala de Drumuri si Poduri Bucuresti, va asigura semnalizarea temporara si va monitoriza desfasurarea traficului pe autostrada.

Informatii suplimentare privind starea retelei de drumuri nationale pot fi obtinute de la Dispeceratul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.