Avis Romania lanseaza incepand cu luna noiembrie campania de responsabilizare asupra mediului inconjurator Drumuri mai curate. Campania marcheaza 15 ani de existenta Avis Romania pe piata autohtona de rent-a-car si isi propune sa educe soferii in privinta aruncarii gunoaielor pe geamul masinii prin distribuirea gratuita a 100.000 de cosuri de unica folosinta in 100 de statii Petrom din toata tara.
Cu ajutorul celor 100.000 de cosuri distribuite gratuit, Avis Romania isi propune sa ajute soferii din trafic sa aiba sosele mai curate cu aproximativ 250 de metri cubi de gunoaie. Cosul portabil pentru masina este alcatuit din hartie 100% degradabila si exista trei modalitati de atasare in interiorul masinii: prinderea in usa torpedoului, lipirea pe bord sau agatarea printr-un carlig. Pe tot parcursul campaniei, Avis va echipa cele peste 500 de autoturisme ale companiei cu noile cosuri de masina.

"Campania <Drumuri mai curate> vine ca o urmare fireasca a faptului ca ne straduim sa oferim tot ce este mai bun, atat clientilor nostri cat si societatii din care facem parte. Cosurile portabile oferite gratuit de Avis ofera posibilitatea soferilor si pasagerilor de a spune NU aruncatului gunoaielor pe geamul masinii", a declarat Gabriel Galeteanu, General Manager Avis Romania.

Responsabilitatea sociala este o preocupare constanta derivata din filozofia Avis, "We try harder". Interesul pentru reducerea impactul activitatii sale asupra mediului a fost recunoscut prin acordarea statutului CarbonNeutral® inca din 2006 datorita initiativelor interne si externe de reducere a emisiilor de CO2. AVIS Romania continua traditia in acest sens prin participarea la evenimente sociale precum: Green Planet Blues, Viitor Plus, Harta Verde si Patrimoniul Cultural - Descopera-i valoarea!




Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.