Astazi, 2 noiembrie, Prima TV da startul "Stop indiferentei-Voteaza!", o campanie de stare si de actiune, menita sa trezeasca constiinte si sa responsabilizeze.
Vedetele Prima TV, alaturi de alte persoane publice, vor transmite in fiecare zi motivele pentru care este important sa ne prezentam la vot pe 22 noiembrie.

In cadrul jurnalului Focus, de la ora 18:00, vor fi difuzate reportaje in exclusivitate despre problemele cu care se confrunta romanii si motivele pentru care implicarea in actul electoral este vitala.

Esti pacientul scarbit de mizeria din spitale, parintele care isi doreste un viitor mai bun pentru copilul, contribuabilul care astepta prea mult sa-si plateasca darile catre stat, soferul care pierde ore intregi in trafic sau unul dintre tinerii care se gandesc sa emigreze, pentru ca in Romania, se simte sufocat de coruptie si nepotism?

Daca esti unul dintre cei care mai au o farama de responsabilitate sociala, alatura-te vedetelor Prima TV si spune “Stop indiferentei- Voteaza!”.

Intra pe site-l www.primatv.ro si spune-ne motivul pentru care este important sa votam pe 22 noiembrie.

Votul este cel mai puternic instrument pe care l-a avut vreodata cetateanul pentru a invinge nedreptatea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.