Cinci persoane au fost ranite si doua masini s-au facut praf sambata dimineata, intr-un accident petrecut in Sectorul 4 al Capitalei si in care au fost implicati doi soferi aflati sub influenta bauturilor alcoolice.
Potrivit oficialilor Brigazii de Politie, accidentul a fost raportat in jurul orei 5.44 de putinii trecatori care se aflau la acea ora in zona Resita din Sectorul 4 al Capitalei. Masuratorile, precum si declaratiile martorilor, arata ca soferul unui autoturism Dacia, care rula pe strada Resita, dinspre Piata Resita catre zona Nitu Vasile, a depasit banda continua incercand sa depaseasca o alta masina si nu a revenit in timp util pe banda sa de mers. La intersectia arterei amintite cu strada Gradistea, Dacia s-a izbit violent cu un autoturism Audi A4, iar in urma accidentului, atat soferul autoturismului de fabricatie autohtona, un barbat in varsta de 31 de ani, cat si alti patru tineri, au fost raniti, dintre care unul foarte grav, informeaza NewsIn.

Testele de alcoolemie la care au fost supusi soferii autoturimelor au aratat ca acestia conduceau sub influenta bauturilor alcoolice, rezultatul fiind de 0,79 miligrame de alcool pur in aerul expirat pentru soferul Daciei si 0,11 miligrame de alcool pur in aerul expirat pentru soferul autoturismului Audi. Ambii soferi sunt cercetati pentru vatamare corporala din culpa, iar soferul Daciei si pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.