Sarbatoarea de Halloween a devenit o traditie si la romani, dar si o noua oportunitate de business, fie ca este vorba de vanzatori de costume si dovlecei, petreceri in cluburi si mall-uri sau hoteluri care sarbatoresc aceasta ocazie.
In acest context, proprietara magazinului Cadouri Tematice a observat o crestere a cererii de costume, vanzand peste 50 in acest an. De asemenea, ea a remarcat un interes mai mare din partea clientilor pentru inchirierea de costume, numarul acestora ajungand la 100 in 2008, scrie Wall-Street.

Mall-urile incearca si ele sa atraga clientii si sa se imbrace in haine de petrecere. Baneasa Shopping City sarbatoreste Halloween-ul printr-o serie de evenimente care au inceput weekend-ul trecut cu organizari speciale pentru copii si promotii pentru clienti. Activitatile dedicate acestei sarbatori continua intre orele 12:00-20:00, iar petrecerile costumate de Halloween vor avea loc sambata si duminica in intervalul orar 16:00-18:00.

Cu toate acestea, nu toate afacerile in domeniu au inregistrat cresteri ale cererii in anul marcat de criza financiara. Niculae Nicolae vinde dovlecei pentru decoruri in seara de Halloween si declara ca vanzarile au scazut drastic in acest an, ca urmare a crizei economice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.