Un hot care a incercat sa fure geanta unei femei a fost batut mar, ieri seara, in Rapidul Galati - Bucuresti de catre seful de tren si un calator, informeaza Relaitatea.net.
Camerele de supraveghere ale trenului au inregistrat intreaga secna in care, un barbat a vrut sa smulga geanta unei doamne. Fara succes insa, pentru ca in momentul in care a vrut sa fuga, hotul a dat nas in nas cu seful de tren. Cu ajutotul unui calator, controlorul a reusit sa il impobilizeze pe infractor. Reactiile celorlalti calatori sunt surprinzatoare, de la persoane foarte agitate si speriate din cauza intamplarii, la altele care par sa nu fie tulburate catusi de putin de eveniment.

"Era normal ca cineva sa reactioneze. Nu s-a intamplat chiar asa, dar pana la urma a intervenit un cetatean", a spus Ciprian Muscalescu, comisar TF Gara de Nord Bucuresti, potrivit realitatea.net.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.