Spalarea rufelor a evoluat, am trecut, in timp, de la spalarea pe malul raului si batutul cu piatra, la masina de spalat eficienta energetic, ba chiar la cea de clasa A++.
Confortul pe care il avem prin folosirea aparaturii electrocasnice aduce insa cu sine si probleme legate de poluarea apelor, de consumurile crescute de apa, detergent si de curent. E momentul sa luam decizii care, fara sa ne afecteze confortul, sa protejeze mediul, sa ofere alternative celor cu o piele sensibila si sa ne ajute sa economisim resurse.

Solutii exista, trebuie doar sa fim informati si sa stim ca avem de unde alege. Una dintre ele este propusa de Eastern Gateway Agency, importatorul exclusiv pentru Romania al "Bilei ecologice Biocera", companie care lanseaza astazi prima solutie originala si alternativa pentru spalarea rufelor, din Romania. Bila ecologica Biocera reprezinta o solutie ecologica pentru spalarea rufelor, creata pentru a fi utilizata gospodariile individuale, in procesul de spalare al masinilor automate. Este o alternativa de a spala rufele, intr-un mod natural, ecologic si economic, folosind aplicatii inovative, din domenniul nanotehnologiei.

Bila Ecologica Biocera este un produs al Biocera Co. Ltd., companie infiintata in anul 1994 in Coreea de Sud, specializata in productia si vanzarea de bile bioceramice destinate purificarii si imbunatatirii calitatii apei.

Mai mult, cei care doresc informatii live, le pot afla in cadrul Salonului Inventika, din cadrul TIB 2009, intre 28-31 octombrie. Standul Biocera se afla in pavilionul numarul 14, pozitia 56-59.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.