Trei persoane necunoscute au patruns, miercuri seara, cu putin inainte de ora 23.00, intr-un depozit de bauturi racoritoare situat in municipiul Sacele, judetul Brasov. Hotii au sustras suma de 20.000 de lei si la-au ucis pe agentul de paza al firmei
Din primele cercetari ale politistilor rezulta faptul ca cei trei purtau cagule pe fata si ca totul s-a produs foarte repede. Atacatorii l-au lovit in cap cu un corp dur pe agentul de paza V.Gheorghe, de 50 de ani, iar lovitura i-a fost fatala acestuia. Cadavrul lui a fost gasit de politistii sosti la fata locului, informeaza NewsIn.

"Imediat dupa sesizare, politistii s-au deplasat la depozitul respectiv si, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe linga Tribunalul Brasov,au inceput cercetarea la fata locului, ocazie cu care, in ghereta de la poarta de acces in depozit, a fost identificat cadavrul lui V.Gheorghe, 50 ani, agent de paza care, conform examinarii peliminare efectuate de medicul legist la fata locului, prezenta o lovitura in zona capului, cu un corp dur. Cadavrul a fost transportat la Laboratorul de Medicina Legala Brasov pentru necropsiere si stabilirea cauzei exacte a mortii. Din primele verificari efectuate,s-a stabilit faptul ca cei trei suspecti aveau fetele acoperite si ca au sustras din depozit suma de aproximativ 20.000 lei, bani provenitti din incasarile efectuate in data de 28.10.2009", se spune in comunicatul de presa, semnat de comisarul sef Liviu Naghi, purtator de cuvant al IPJ Brasov.

Cercetarile politistilor au fost ingreunate de ploia marunta care a cazut intreaga noapte, apa stergand o mare parte a urmelor jafului. Politistii si procurorii continua cercetarile la fata locului pentru a stabili cu exactitate imprejurarile in care s-a petrecut evenimentul. Se pare ca deja exista un cerc de suspecti. Politistii au audiat chiar in noaptea de miercuri spre joi, mai multe persoane.

Atacul de la Sacele a fost a doua fapta de acest gen petrecuta miercuri la Brasov, dupa ce, in cursul serii, trei tineri au patruns intr-un magazine etnobotanic situat in centrul orasului, au amenintat vanzatoarea si au sustras suma de 1.000 de lei si o unitate de calculator.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.