Managerul unui spital din Olanda va recruta in luna decembrie asistente medicale cu experienta din Cluj-Napoca, pentru contracte cu o durata de 3 ani.
Candidatele, cu o experienta de minimum doi ani, trebuie sa vorbeasca limba engleza sau germana fluent. De asemenea, conduita si tinuta trebuie sa fie ireprosabile, iar varsta de maximum 35 de ani, anunta reprezentantii Business Activ Consult.

Salariul oferit este de maximum 3.046 lunar, contract cu norma intreaga; prima legata de piata muncii - maximum 513 euro lunar, pentru contract cu norma intreaga; prima de vechime (brut 2.688 euro pentru contract cu norma intreaga). La acestea se adauga un bonus de 6,7% la sfarsit de an (8,3% in 2010), prima de vacanta va reprezenta 8%, iar bugetul personal minimum 1%. Programul de munca: 36 de ore pe saptamana.

Biletul de avion platit de spital. Totodata, spitalul plateste si un curs de olandeza pentru fiecare asistenta in parte, precum si un curs de anestezie.






Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.