In ziua de Halloween, un grup de 35 de voluntari din Marea Britanie vor face ciclism in Transilvania, intre Brasov si Bran, sa stranga fonduri pentru F.R.O.D.O., o organizatie de caritate britanica ce ajuta copiii orfani din Romania sa obtina tratamentul medical necesar pe care nu l-ar putea obtine altfel.
Cursa de ciclism a sperat sa atraga cat mai multi entuziasti pe taramul misterios al domeniului lui Dracula in ziua de Halloween. Majoritatea participantilor care s-au inscris pentru acest eveniment nu sunt ciclisti experimentati si nu au mai calatorit niciodata in Romania. Ei s-au angajat in aceasta aventura animati de ideea de strangere de fonduri pentru o cauza nobila si motivati de cursa de ciclism intre trei castele istorice romanesti, asa ca aceasta aventura a fost numita “The 3 Castles Halloween charity bike ride”.

Grupul va porni pe biciclete de la Poarta Brasovului si va strabate drumul pana la Castelul Rasnov pe sosele laturalnice pentru a ocoli drumul national, iar de acolo va porni catre Castelul Bran. Cursa ciclista se va desfasura sambata de dimineata pentru a evita traficul si durata propusa este de 3-4 ore.

F.R.O.D.O.
(Fundatia pentru Sprijinul Orfanilor cu Handicap) a fost fondata acum 4 ani de catre Robin Nydes si pana acum a ajutat la imbunatatirea vietilor a 700 de copii. F.R.O.D.O. si-a inceput activitatea in 2006 concentrandu-se pe modalitati de a acorda tratament medical copiilor institutionalizati cu handicap. Prin programele medicale F.R.O.D.O. sunt identificati acei copii orfani si abandonati cu handicap sau cu conditii medicale grave, iar apoi se fac eforturi pentru acordarea tratamentului medical necesar in speranta ca acesta le va transforma calitatea vietii si va creste numarul oportunitatilor de a-si folosi potentialul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.