Primele temperaturi negative din aceasta toamna s-au inregistrat marti noapte in judetul Gorj, in acest judet fiind inregistrata una dintre cele mai scazute temperaturi din Romania din aceasta perioada, de -5 grade Celsius, transmite NewsIn.
In comuna Polovragi, aflata intr-o zona submontana, a fost cel mai frig, termometrele inregistrand - 4 grade Celsius, in cursul noptii. Mult mai frig a fost in zona montana Ranca, unde au cazut si primii fulgi de nea. Aici s-au inregistrat temperaturi extrem de scazute de -5 grade Celsius. De asemenea, tot in cursul noptii a nins si in Defileul Jiului.

Metorologii au transmis o atentionare de cod galben pana joi, la ora 12.00, prin care au anuntat racirea accentuata a vremii.

La Targu Jiu, in schimb, dupa ploi torentiale si intensificari ale vantului din timpul noptii, termometrele aratau, miercuri dimineata, 4 grade Celsius. In Tg. Jiu, in zona centrala a orasului, trei autoturisme au fost avariate in ruma vintului puternic, de crengile smulse din copaci, care le-au spart parbrizele, afectandu-le si caroseria.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.