Cablurile vor mai atarna pe stalpii din Bucuresti cel putin pana in 2011. Edilii Capitalei invoca drept motiv criza economica si problemele cu providerii de telefonie si internet
Desi Capitala ar fi trebuit sa fie curatata de cabluri pana la sfarsitul lui 2010, din 2008 si pana in prezent lucrarea a introdus in subteran cabluri pe doar cinci artere din Bucuresti, mai exact pe o suprafata de 15 kilometri de retea, din totalul de 115 kilometri.

Mai mult, multe dintre firele deja taiate au fost lasate pe trotuare, in drumul pietonilor.

"Unul dintre motivele intarzierii este sicanarea din partea unor provideri. Plangerile la Prefectura si Consiliul Municipiului Bucuresti intarzie astfel lucrarile si creeaza o pozitie de inferioritate a Primariei fata de firma Uti Systems, care implementeaza proiectul, si care ar putea sa ceara despagubiri“, a declarat directorul Directiei de Coordonare Infrastructura din cadrul Primariei Capitalei, Radu Alexandru.

Potrivit acestuia, o alta cauza a intarzierilor este recesiunea economica, ce a redus unele contributii financiare ale companiei Uti Systems.

Cititi mai multe in Adevarul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.