Potrivit Consiliului National al Audiovizualului (CNA), in editia din 28 septembrie a fost incalcata legislatia privind protectia minorilor si dreptul la propria imagine
Astfel, postul a fost amendat cu suma de 25.000 de lei. CNA a dispus, de asemenea, monitorizarea urmatoarelor editii ale emisiunii, in vederea mutarii acesteia de la ora 18.00 dupa miezul noptii, relateaza NewsIn.

In cadrul emisiunii din 28 septembrie, realizatoarea emisiunii, Oana Zavoranu, a facut referiri injurioase la conflictul pe care il are cu Serban Huidu, dar si la scandalul aparut dupa publicarea in presa a unor fotografii cu actorul Mihai Bendeac in ipostaze intime. Aceste fotografii au fost difuzate si pastrate pe ecran timp de mai multe minute.

Potrivit membrilor CNA, realizatorul emisiunii, care are datoria, potrivit legii, sa ii impiedice pe invitati sa foloseasca limbaj injurios, nu si-a indeplinit aceasta misiune, ba chiar a folosit el insusi acest tip de limbaj.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.