Doi indivizi cu cagule pe fata, unul de 1,60 m si altul de 1,90 m, au intrat, astazi, la orele pranzului, in sediul BRD din sud-estul municipiului Galati, pe strada Portului. Cei doi erau inarmati cu un pistol, cu care au amenintat paznicul unitatii bancare
Cei doi atacatori au amenintat personalul bancii, au sustras banii si au parasit incinta, fugind printre blocuri. Oficialii unitatii BRD din Galati au estimat ca suma sustrasa de indivizi este de circa 100.000 de lei, relateaza NewsIn.

Deocamdata, nu se stie daca arma era adevarata sau de jucarie. Angajatii bancii au sunat imediat la 112, apelul fiind inregistrat la 13:40, potrivit Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta, anuntul fiind facut la 13.40.

Politia a demarat o ancheta, organizand filtre pentru prinderea hotilor la toate intrarile si iesirile din oras. In acest sens, oate autovehiculele vor fi supuse unui control amanuntit. De asemenea, Poliţia de Frontiera a sporit controlul la toate punctele de frontiera din judetul Galati si a intarit paza pe frontiera verde, potrivit comisarului-sef Didel Badarau.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.