Doua persoane si-au pierdut viata si alte patru au fost ranite, sambata in urma unui accident rutier petrecut pe DN65, Pitesti-Slatina, in localitatea Lunca Corbului, informeaza NewsIn.
Accidentul s-a produs foarte aproape de iesirea din judetul Arges si, potrivit datelor furnizate de politisti, cauza a fost viteza excesiva, in conditii de carosabil umed.

Soferul unui Opel Astra care circula din directia Pitesti-Slatina a intrat cu viteza intr-o curba usoara si a pierdut controlul volanului, dupa care a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu un autoturism VW Golf. In urma impactului, soferul autoturismului Opel, in varsta de 59 de ani si sotia acestuia, de 56 de ani, din Targu Jiu, au murit pe loc. A fost necesara interventia echipajului de descarcerare a pompierilor pentru eliberarea celor doua victime decedate.

Alte patru persoane, din Slatina, care se aflau in autoturismul VW Golf au fost ranite, fiind transportate la Spitalul Judetean de Urgenta Pitesti pentru acordarea de ingrijiri medicale. Autoturismul VW Golf era condus de un tanar, student la Academia de Politie din Bucuresti.

Comisarul sef Marian Badea, seful serviciului Politiei rutiere Arges, a precizat ca pe segmentul de drum Pitesti-Lunca Corbului-Slatina multi soferi circula cu viteza excesiva. "De la inceputul anului si pana in prezent au fost suspendate 1.130 de permise pentru viteza, dintre care 600 de permise au fost suspendate pe DN65", a declarat comisarul sef Marian Badea.

Circulatia pe DN65 Pitesti Slatina, la kilometrul 97 se desfasoara alternativ, pe un singur fir, cu ajutorul agentilor de politie rutiera Arges.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.