Muzeul National al Satului „Dimitrie Gusti” va organiza in perioada 2 - 4 octombrie 2009, Targul Bio prilej cu care se va lansa Proiectul Ecologic Romanesc.
Organizatorii propun vizitatorilor o interesanta expozitie cu vanzare de produse alimentare si cosmetice bio, procesate atat in Romania cat si in strainatate.

Sambata, 3 octombrie, ora 13:0 Editura Humanitas va aduce carti noi si invitati care vor vorbi despre Gastronomie. Vor fi prezentate publicului carti si audiobook-uri de mare interes si folos, printre care "Carte de bucate" a Sandei Marin si "Stufat ori estouffade" scrisa de Vlad Macri, dar si audiobook-urile: "Retete in versuri si proza" culese, scrise si povestite de Draga Olteanu Matei si "Gastronomice de Pastorel Teodoreanu", in lectura lui Valentin Uritescu.

Toti doritorii sunt asteptati la Muzeul Satului de vineri pana duminica, intre orele 10:00 -18:00, sa descopere, sa deguste si sa cumpere dupa pofta inimii produse bio. De asemenea, pot targui direct de la mesterii populari unele dintre cele mai frumoase obiecte de arta traditionala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.