Pe 1 octombrie 2009, OMV va sarbatori pentru prima data „Ziua Internationala a Cafelei” in toate statiile de distributie carburant cu restaurant VIVA si va oferi cafea gratuita tuturor clientilor.
In prezent, productia globala de cafea se ridica la sapte milioane de tone pe an. Cafeaua este una dintre cele mai populare bauturi din lume si este servita in diverse feluri. La VIVA, in statiile OMV si PETROMV, regasiti traditia vieneza a cafelei si o selectie variata de bauturi pe baza de cafea, dar si cele mai inalte standarde in ceea ce priveste ambianta si serviciile. Austria sarbatoreste aromatele boabe maronii in fiecare an pe 1 octombrie, astfel incat OMV a decis sa declare acesta data „Ziua Internationala a Cafelei” la VIVA. Din acest motiv, pe 1 octombrie, toate statiile OMV si PETROMV cu restaurant VIVA invita clientii la o cafea din partea casei.

Cafeaua VIVA, preparata din boabe de cafea arabica proaspat prajite si de cea mai buna calitate, este disponibila in diverse sortimente: Espresso lung, Espresso scurt, Espresso macchiato, Espresso decofeinizat si Cappuccino.

In perioada 1 octombrie - 31 decembrie, in toate statiile OMV si PETROMV cu VIVA, clientii sunt invitati sa beneficieze de oferta promotionala disponibila in resturantele VIVA: la cinci cafele cumparate a sasea este din partea casei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.