Din seria initiativelor 'Descopera Bucurestiul', acum a venit randul tinerilor talentati sa arate ce pot intr-o competitie de 'Chalk Graffiti'.
Organizatorii celei de-a treia Misiune Urban Guerrilla vor sa stranga cat mai multi tineri talentati sambata 3 octombrie 2009, in fata cladirii Ark, in echipa sau singuri, incarcati cu idei despre cum poti “colora” identitatea zonei Rahova - Uranus. Pentru a-i ajuta sa-si contureze ideile vor la dispozitie creta colorata si 2 mp de asfalt si vor inchide strada pentru a asigura spatiu si libertate de exprimare.

Potrivit sitului oficial Urban Guerilla, juriul va alege cele mai bune trei lucrari ce vor fi premiate. Ca de obicei, o camera digitala pentru cel mai bun graffiti precum si alte doua premii pentru locurile doi si trei. Nu este urmarita tehnica profesionala sau calitatea graffiti-urilor ci sunt premiate cele mai bune idei precum si cele mai amuzante desene.

Pentru putina relaxare, baietii de la Urban Guerilla au invitat cativa 'prieteni' ce vor anima petrecerea cu muzica, jocuri si bineinteles bere. Ideea principala este de a reactiva spatiul public in zona Rahova si de a arata ca impreuna bucurestenii isi pot reinventa orasul si-l pot scapa macar putin de griul comunist.

Pentru ca evenimentul se vrea o adevarata petrecere in plina strada, participantii sunt invitati sa se simta ca atare si sa-si aduca prieteni, parinti, biciclete, role, gratare si orice considera necesar pentru o petrecere in strada.

Sugestiile tuturor sunt binevenite asa ca nu ezitati sa va faceti auziti pentru a colabora cu idei noi si interesante, dar nu mai inainte de a va inscrie online.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.