Un barbat a fost impuscat in cap, sambata, la Braila, dupa ce un glont tras de politisti a ricosat. Acesta a fost operat la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Galati, iar rezerva medicilor in privinta sanselor sale de supravietuire s-a confirmat, barbatul decedand.
Update: "Pacientul supravietuit operatiei, insa a ramas in coma. A incetat din viata duminica, in jurul orei 12.20", a declarat duminica (n.r. 27 septembrie 2009), purtatorul de cuvant al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta din Galati, dr. Nicolae Bacalbasa.

"Pacientul a fost adus in stare critica. El prezinta o plaga cerebrala impuscata si se afla in coma de gradul IV. In aceste clipe este operat, dar e greu de spus daca va rezista interventiei chirurgicale", declara sambata (n.r. 26 septembrie 2009), purtatorul de cuvant al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta din Galati.

Victima, Sorin Parvu, are 30 de ani si este din Braila. El a fost impuscat accidental sambata, in jurul orei 14.00, in timp ce conducea un autoturism Ford Focus urmarit de Politie. Oamenii legii aveau informatii ca in masina s-ar afla un alt brailean, Giulian Dumitrascu, de 33 de ani, pe numele caruia atoritatile judiciare din Italia au emis un mandat de arestare european pentru comiterea infractiunii de omor deosebit de grav.

"Autoturismul, care avea geamurile fumurii si cu care se stia ca se deplaseaza urmaritul deosebit de periculos, a fost blocat in trafic pe Bulevardul Dorobantilor din municipiul Braila. Deoarece soferul nu s-a supus somatiei legale de a opri autoturismul si a tamponat cu intentie masina in care se aflau politistii, ulterior tamponand si masina Politiei din spatele acestuia, incercand astfel sa scape, politistii au tras focuri de arma in plan vertical pentru a-l determina sa opreasca masina, apoi in pneurile autoturismului deoarece acesta nu s-a supus somatiilor legale.
Unul dintre gloante se pare ca a ricosat dintr-un pneu si a patruns in autoturism, ranind in zona capului pe braileanul P. Sorin, soferul masinii, cunoscut de politisti ca facand parte dintr-o grupare infractionala
", a declarat, sambata, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Braila, Jenel Sogor.

In Ford se mai afla un barbat, insa cel urmarit este in continuare de negasit. "In autoturism se mai afla si S. Ionut (19 ani), din Braila, din aceeasi grupare infractionala. El a fost retinut si va fi cercetat pentru complicitate la favorizarea infractorului. In continuare se desfasoara investigatii pentru depistarea si prinderea urmaritului international", a afirmat purtatorul de cuvant al IPJ Braia, Jenel Sogor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.