Cei doi tigri care au scapat, vineri seara, de la Gradina Zoo din Hunedoara, a fost introdusi in cusca lor dupa mai bine de sapte ore de interventii, fiind necesara tranchilizarea lor pentru aceasta actiune.
Tigrii au scapat din cusca lor vineri seara, cu putin timp inaintea inchiderii Gradinii Zoo, insa nu s-au indepartat de cusca lor. Vizitatorii aflati la Gradina Zoo la ora respectiva, aproximativ 20 de persoane, au fost evacuati si nimeni nu a fost ranit. Primul animal prins a fost o tigroaica, asupra careia vanatorii au fost nevoiti sa traga mai multe doze de tranchilizante. Potrivit postului Realitatea TV, al doilea tigru a fost gasit in incinta gradinii zoo dupa sapte ore de cautari, fiind la randul sau tranchilizat.

Doi tigri bengalezi de la Gradina Zoologica din Hunedoara au scapat din cusca vineri seara, in conditii care urmeaza sa fie stabilite de o comisie de ancheta. Potrivit primarul Hunedoarei, Ovidiu Hada, din primele informatii reiese ca usa custii a fost deschisa de un vizitator al gradinii, informeaza NewsIn.

La interventia de vineri seara de la Gradina Zoo din Hunedoara au participat politisti, jandarmi, reprezentanti ai Directiei Sanitar-Veterinare si angajati ai unitatii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.