Echipa Top Gear din Marea Britanie a primit ieri aprobare pentru filmari si pe tronsonul Balea Lac-Balea Cascada, din judetul Sibiu.
Decizia a fost luata pentru ca filmarile sa se desfasoare fara probleme, a declarat subcomisarul Bogdan Maxim, de la IPJ Sbiu. Pe perioada filmarilor, circulatia va fi blocata, iar la Balea Lac nu se va putea urca nici cu telecabina, relateaza NewsIn.

Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Arges, subinspectorul Robert Radu, in judetul Arges circulatia va fi blocata pe DN 7C intre km 108-116, pe tronsonul Capra-Balea Lac. Circulatia pe tronsonul respectiv va fi blocata joi, intre orele 11.00-19.00, si vineri, intre orele 6.00-13.00.

Soferii vor fi avertizati despre oprirea circulatiei prin montarea de panouri la kilometrul 0 pe DN7C, in localitatea Bascov, la iesirea din orasul Curtea de Arges, in localitatea Capataneni si la Piscul Negru, la kilometrul 102, cu sase kilometri inainte de locul unde vor incepe filmarile echipei britanice.

Jeremy Clarkson, Richard Hammond si James May, cei trei realizatori ai emisiunii Top Gear, au trecut miercuri prin Pitesti, in drumul spre Barajul Vidraru si spre Transfagarasan, acolo unde vor filma cu un Lamborghini, un Ferrari si un Aston Martin.

Realizatorii emisiunii Top Gear din Marea Britanie au ales Romania ca destinatie pentru filmarea ultimului episod dintr-o serie de 14 emisiuni pentru promovarea la nivel mondial. Filmarile vor continua in mai multe locatii, incepand cu statiunile de pe litoralul Marii Negre, Delta Dunarii, Podisul Dobrogei, Transfagarasan si alte obiective din Bucuresti.

Obiectivul filmarilor este de a promova Romania in cele peste 90 de tari in care este transmisa emisiunea.







Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.