Doi membri ai lumii interlope din Arad au fost prezentati, marti, instantei, cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile, fiind suspectati de uciderea, in anul 2004, a fiului unui judecator, fost sef al Sectiei Civile din cadrul Tribunalului Arad, transmite corespondentul NewsIn.
Cei doi interlopi au fost dusi in cursul zilei de luni la audieri la Parchetul de pe langa Tribunalul Arad, dupa care au fost prezentati instantei cu propunere de arestare preventiva pe 29 de zile, pentru omor deosebit de grav. Cei doi au fost condamnati luna trecuta la cate doi ani de inchisoare cu executare, pentru ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii publice, dupa ce au fost arestati in martie, cand au lovit mai multe persoane intr-un club din Arad.

Cazul mortii fiului judecatorului din cadrul Tribunalului Arad, despre care initial, se credea ca a fost victima unui accident sau ca s-ar fi sinucis, a fost redeschis de anchetatorii, la cateva luni dupa producerea faptei, acestia luand in calcul varianta unei crime. Fiul judecatorului Ioan Trifa, fost sef al Sectiei Civile din cadrul Tribunalului Arad, a fost gasit mort in anul 2004, in luna luna mai, in incinta strandului „Neptun“. Traian Trifa, care avea 19 ani, fusese vazut ultima oara in seara de 22 mai 2004. Tanarul s-a intalnit cu mai multi prieteni la strand, unde au petrecut in diverse discoteci. Seara, victima ar fi plecat cu un Mercedes alb, masina familiei, iar in parcarea strandului ar fi fost implicat intr-o tamponare.

Anchetatorii au spus ca, ulterior acestui incident, Traian Trifa s-ar fi intalnit cu un prieten, de care s-ar fi despartit in cartierul Micalaca, aflat pe celalalt mal al Muresului, fata de pozitia strandului. A doua zi, baiatul a fost gasit de un vacar, in incinta strandului, intr-o zona de pasune, situata la zeci de metri de terasele populate. Anchetatorii au stabilit cu certitudine ca Traian a fost implicat intr-un incident rutier, in momentul in care a plecat de pe strand. Expertiza realizata la Institutul de Medicina Legala din Timisoara si primita de procurori arata ca baiatul a suferit leziuni interne foarte puternice, posibil cauzate prin lovire cu corpuri dure.

Cazul Traian Trifa a intrat si in atentia Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie Bucuresti. Aceasta institutie a transmis procurorilor aradeni o nota prin care informeaza ca dosarul cu numarul 269/P/2004, numarand sase volume si 332 de pagini, va fi preluat spre analiza. Dosarul a intrat in atentia Sectiei de urmarire penala si criminalistica a Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.