Clanul Carpeci, care a facut zeci de milioane de euro din afaceri imobiliare beneficiind de protectie din partea numelor grele din sistemul judiciar, terorizeaza orasul

  • Batuta in plina strada

Ultimul exemplu de violenta prin care clanul "face legea" in Timisoarei il reprezinta cel al avocatei Carmen Obarsanu, care a fost batuta cu bestialitate ieri seara, de mai multi indivizi care fac parte din clan. Motivul? clientul sau este implicat intr-un proces cu romii. „Tiganii daramau gardul clientului meu si am venit sa vad ce s-a intamplat. Am fost inconjurata de trei barbati si trei femei. Ei m-au lovit cu pumnii, iar ele cu tocul pantofilor, pana m-au umplut de sange”, a declarat avocata pentru Adevarul.

  • Legaturi cu fostul procuror general

Legaturile clanului Carpaci cu notarul Safta Criste, sotia fostului procuror general al Romaniei, Mircea Criste, sunt deja notorii in Timisoara. Detalii au iesit la lumina anul trecut, cand s-a descoperit una dintre cele mai mari escrocherii imobiliare din istoria recenta a Timisoarei. O persoana neidentificata de procurori a produs documente de identitate maghiare pe un nume fictiv, falsificand dispozitia primarului de retrocedare a unui teren in valoare de 2 milioane de euro, in incercarea vanzarii terenului.

Dosarul escrocheriei, dar si alte dosare penale, de prejudicii insemnate, sunt blocate insa la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Timisoara de luni de zile.

  • Terorizati in propriile case

In ultimii ani, zeci de pensionari s-au plans autoritatilor de faptul ca ca sunt terorizati in propriile case de catre membrii clanurilor, pentru a vinde imobilele la preturi modice. "Noi nu putem comenta deciziile Parchetului”, a declarat recent seful politiei Timis, comisarul-sef Sandel Palade, intrebat de ce nu se finalizeaza dosarele clanurilor.

Cititi mai multe in Adevarul



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.