Un adolescent in varsta de 15 ani, din localitatea Dobrogostea, judetul Arges, l-a stropit cu diluant si apoi i-a dat foc unui copil de 13 ani, acesta suferind arsuri de gradul I si II pe fata si umeri..
Potrivit anchetatorilor, copilul de 13 ani a fost stropit pe fata si pe haine cu diluant, dupa care baiatul mai mare i-a dat foc cu o bricheta. Din primele cercetari reiese ca actiunea de incendiere a avut loc in joaca, numai ca agresorul si-a dat seama de gravitatea faptei sale si a fugit, informeaza NewsIn..

Minorul incendiat a fost transportat la sectia chirurgie plastica si reparatorie a Spitalului Judetean Arges, unde s-a constatat ca a suferit arsuri de gradul I si II in zona cervicala, pe fata si pe un umar. Starea lui este stabila si, dupa ce va fi tinut cateva ore sub observatie, va fi lasat sa plece acasa

Echipa operativa a politiei Municipiului Pitesti continua cercetarile pentru gasirea agresorului de 15 ani, urmand ca acesta sa fie supus unei expertize psihiatrice, care sa dovedeasca daca a avut sau nu discernamant cand i-a dat foc celuilalt copil. Pe baza cercetarilor efectuate pana in prezent s-a aflat ca adolescentul a fost acuzat in urma cu cativa ani de mai multe furturi si talharii, insa nu raspundea penal fiind minor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.