Scandalul dintre cei doi fii ai artistului, pentru averea acestuia, capata amploare pe zi ce trece. Dupa acuzatii si marturisiri de ambele parti, avocatii zvonesc o posibila deshumare a regretatului cantaret.
Declaratia Margheritei Valenciano, conform careia Ion Dolanescu i-ar fi marturisit cu ani in urma faptul ca Dragos este singurul sau fiu, a intetit conflictul, scrie Libertatea. Astfel, se pare ca Ionut, impreuna cu mama sa, Maria Ciobanu, vor sa deschida un nou proces impotriva fratelui sau si mamei acestuia, de data aceasta pentru calomnie. Ionut e sigur ca Dragos va fi nevoit sa renunte de bunavoie la o parte din avere.


Maria Ciobanu: "Nu o sa ma opun deshumarii"

Mai mult, surse din lumea avocatilor vorbesc despre o posibila deshumare a lui Ion Dolanescu, in vederea unui test ADN, in conditiile in care, recent, si-a facut aparitia un barbat care pretinde ca este de asemenea fiul cantaretului. Cu privire la acest subiect, Maria Ciobanu a declarat ca nu s-ar opune deshumarii, daca este singura solutie pentru a se demonstra ca Ionut este adevaratul fiu al lui Ion.

Dragos si Ionut Dolanescu se lupta de aproape sase luni pentru o avere evaluata la peste 5.000.000 de euro. Cearta a inceput la doar cateva zile dupa moartea tatalui lor, Ion Dolanescu. Acesta a murit in luna martie, fara sa lase vreun testament.

Cititi mai multe in Libertatea


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.