Politistii bucuresteni de la sectiile 2 si 14 au recurs in aceasta dimineata la mai multe focuri de arma pentru prinderea unor hoti si a unui urmarit, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan.
Potrivit acestuia, primii care au tras au fost politistii sectiei 2. In jurul orei 3.00, acestia au descoperit prezenta unui indivit dat in urmarire locala pentru infractiuni comise cu violenta. La vederea politistilor, acesta a reusit sa fuga, nefiind prins, desi autoritatile au tras doua focuri de arma.

In cel de-al doilea caz, in jurul orei 5.00, pe Calea Vacaresti, un echipaj al sectiei 14 a observat 5 persoane care au fugit cand li s-a cerut sa se legitimeze. Politistii au tras si de aceasta data doua focuri de arma, reusind sa imobilizeze doar trei persoane. In bagajele acestora au fost gasite bunuri apartindn mai multor magazine din imprejurimi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.