Primarul comunei gorjene Slivilesti, Sorin Bucurescu, a ajuns la spital dupa ce a fost agresat de un consilier local in momentul in care a incercat sa intervina pentru a aplana un conflict iscat intre consilier si un alt barbat.
Bucurescu sustine ca atunci cand a intervenit pentru a aplana conflictul, consilierul Lucian Lambu l-a strans de gat. Primarul a cazut si s-a lovit cu capul de balustrada unei scari, ramanand inconstient timp de cateva momente, transmite corespondentul NewsIn.

Un echipaj al Serviciului de Ambulanta Gorj s-a deplasat la sediul Primarei Slivilesti si i-a acordat ingrijiri lui Bucurescu. Primarul a fost transportat la spital pentru mai multe investigati.

Edilul Sorin Bucurescu a declarat ca este hotarat sa il dea in judecata pe consilierul Lambu, mai ales ca acesta nu este la prima fapta de acest gen. Primarul sustine ca a mai fost lovit si amenintat de Lambu si in trecut, dar nu a sesizat niciodata Politia.

"Lambu este un consilier foarte violent. Nu este pentru prima data cand ma loveste si imi adreseaza injurii si calomnii. Acum nu a mai tinut cont de nimeni. Nu a tinut cont de locuitori comunei care erau in fata primariei si m-a amenintat din nou. O sa-l dau in judecata de aceasta data.

Astept sa fac un tomograf, pentru ca m-am lovit la cap atunci cand am cazut. Daca va fi necesara internarea, voi ramane in spital”, sustine Sorin Bucurescu.





REALITATEA.NET - Primarul comunei gorjene Slivileşti a ajuns la spital după ce a fost agresat de un consilier local


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.