Peste 160 de mecanici reparatori de locomotive, angajati ai Societatii Comerciale de Reparatii Locomotive �C.F.R. - S.C.R.L. Brasov� - S.A., au incetat inca de miercuri lucrul, pentru ca nu si-au primit salariile la timp.
Presedintele Sindicatului Mecanicilor de Locomotiva din Depoul Cluj, Dan Pintea, a declarat, vineri, ca angajatii sunt nemultumiti de faptul ca nici avansul, nici decontarea nu le-au fost virate la timp, informeaza NewsIn..

"Este a treia zi de cand 165 de reparatori de locomotiva de la depoul Cluj au incetat lucrul pentru ca nu s-au dat salariile. De circa doua luni se primesc salariile cu intarziere, se dau in rate, iar la o leafa de 800-1.000 de lei se simte orice ban primit mai tarziu, mai ales ca a inceput si scoala”, a spus Pintea, adaugand ca oamenii vin la serviciu, doar ca nu muncesc.

Aceasta a tinut sa precizeze ca reparatorii de locomotive din Maramures, Satu Mare si Jibou sunt si ei nemultumiti. “Exista nemultumiri si in alte judete, chiar si in alte sectoare ale CFR. Momentan, protestul nu afecteaza pe nimeni, dar nu se stie, poate maine sau poimaine nu ies locomotivele”, a precizat Printea.

Vasile Secara, directorul Regionalei CFR Calatori Cluj, nu a putut oferi vineri o declaratie oficiala spunand ca este ocupat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.