Presedintele Traian Basescu a dormit duminica in noua sa resedinta de pe malul Lacului Floreasca, se pare insa ca nu tocmai bine.

El a vrut sa testeze Vila Lac 3 (foto), care i-a fost repartizata de RAAPPS drept resedinta oficiala, si a luat cu sine doar sotia si o cafetiera. Noua locuinta are patru dormitoare, o sufragerie, un living, un birou cu un secretariat, toalete si bucatarie, nu are piscina, nici teren de golf, nici patinoar, asa cum se speculase. Are in schimb un teren de tenis care nu ii serveste prea tare presedintelui, intrucat nu stie sa joace tenis de camp.

Seful statului a locuit pana acum in vila de pe DN 1 construita de el si donata fiicei sale Ioana, insa SPP a considerat ca ea nu corespunde masurilor de securitate impuse pentru presedinte. Despre locuinta care figureaza in actele presedintelui, etajul de vila din Strada Mihaileanu, nu se mai aude nimic de cand presedintele a anuntat ca o returneaza Primariei, dupa care s-a razgandit, asteptand sa spuna justitia daca si-a acordat repartitie legal sau nu. Intre timp si ancheta anuntata de o comisie parlamentara a murit din fasa.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.