Astfel, pana pe data de 27 septembrie, elevii, studentii, profesorii, ONG-urile si institutiile de invatamant de stat sau private mai pot intra pe website-ul www.premiileineducatie.ro pentru a se inscrie in competitia Gala Premiilor in Educatie.
Participantii trebuie sa-si creeze un cont pe website-ul Galei si sa completeze formularul de concurs. Apoi trebuie sa-l tipareasca, sa-l semneze si sa-l trimita prin posta pe adresa Fundatiei (Str. Mircea Eliade, numarul 2, sector 1, Bucuresti), impreuna cu documentele care sa ateste valoarea de adevar a informatiilor precizate (recomandari, adeverinte, copii ale diplomelor obtinute, poze, inregistrari video etc).

Competitia este structurata pe 4 categorii, impartite in 9 sectiuni, dupa cum urmeaza: categoria ‘Invatamant preuniversitar’ cu sectiunile ‘Profesorul anului’, ‘Elevul anului (gimnaziu si liceu)’, ‘Scoala anului’ (institutii de stat sau private, inclusiv licee); categoria ‘Invatamant Universitar’ cu sectiunile ‘Profesorul anului’, ‘Studentul anului’ (ciclul de licenta sau master), ‘Facultatea anului’ (institutii de invatamant de stat sau private); categoria ‘Cercetare in educatie’ cu sectiunea ‘Cercetatorul anului’; categoria ‘Organizatii neguvernamentale si proiecte’ cu sectiunile ‘ONG-ul anului in domeniul educatiei’ si ‘Cel mai bun proiect educational’ (initiat sau dezvoltat de un ONG sau institutie de invatamant).

In cadrul acestei competitii, Fundatia Dinu Patriciu va acorda premii in valoare totala de 200.000 Euro. Acestea se vor oferi in cadrul unui eveniment festiv, Gala Premiilor in Educatie, care va avea loc pe 29 octombrie, la Palatul Parlamentului din Capitala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.