Asociatia Bate Saua sa Priceapa Iapa ii cheama si pe bucuresteni la marcarea Zilei Europene fara masini, din cadrul Saptaminii Europene a Mobilitatii (16 - 22 septembrie).
In 22 septembrie, itinerariul incepe la ora 18 din Piata Eroii Revolutiei, apoi marsul va continua pe Magheru pina in Herastrau, la Teatrul de Vara, unde la fel ca si anul trecut, va mixa Electric Brother.

Initiativa Bate Saua sa Priceapa Iapa marcheaza intr-un fel inovator aceasta saptamina Europeana a Mobilitatii. Nu este tocmai o saptamana intreaga 7 zile din 7 asa cum se intampla in UE, insa e mai bine decat nimic.

Potrivit Velorutia, in perioada 16 - 22 septembrie, cetatenii europeni vor avea oportunitatea de a se bucura o saptamana intreaga de evenimente dedicate 'mobilitatii sustenabile'. Obiectivul este facilitarea dezbaterilor pe tema necesitatii schimbarii comportamentului in ceea ce priveste mobilitatea, transportul si mai ales, utilizarea masiniii personale.

Ca de obicei, Ziua Fara Masini, va fi punctul culminant al intregii saptamani, vineri 22 septembrie.


Click aici
pentru mai multe detalii despre traseu si despre eveniment.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.