Un brailean in varsta de 37 de ani a fost prins, in acesta dimineata, de politistii braileni, dupa mai bine de 19 ani de la comiterea unei crime in Germania, informeaza Inspectoratul General al Politiei Romane.
Potrivit Inspectoratului General al Politiei romane in acesta dimineata in jurul orelor 6.00, politistii braileni l-au retinut Iulian F., un brailean in varsta de 37 de ani pe numele caruia Procuratura din Berlin-Germania a emis, la data de 17 august, un mandat european de arestare, pentru savarsirea infractiunilor de omor si talharie cu consecinte grave.

Autoritatile judiciare din Germania au stabilit ca, in dimineata zilei de 14 iulie 1990, cel in cauza, insotit de un prieten, au fost abordati de catre un cetatean german, care le-a propus sa intretina relatii sexuale.

Acceptand invitatia, au mers la domiciliul cetateanului german, care locuia in Berlin. Dupa ce au patruns in imobil, cei doi barbati l-au imobilizat si i-au astupat gura cu un prosop, dupa care au sustras din locuinta banii si bijuteriile pe care le-au gasit. In aceeasi zi, victima a decedat ca urmare a obturarii cailor respiratorii.

Iulian F. a fost prezentat Parchetului in vederea retinerii pentru 24 de ore si prezentarii ulterioare la Curtea de Apel Galati, pentru emiterea mandatului de arestare provizorie, in vederea extradarii catre autoritatile germane.

Tanarul a fost incarcerat in Arestul Inspectoratului de Politie al Judetului Galati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.