Reprezentanti ai Ministerului Turismului, ai autoritatilor publice locale si ai asociatiilor de promovare din domeniul turismului au convenit ca obiectivul principal al Targului de Turism al Romaniei, ce va avea loc intre 15 si 18 octombrie, consta in promovarea destinatiilor turistice autohtone.
"In acest context, Ministerul Turismului intentioneaza sa inchirieze de la Romexpo un spatiu reprezentativ, care sa fie pus la dispozitia autoritatilor publice locale si judetene, pentru promovarea zonelor pe care le reprezinta, precum si la dispozitia asociatiilor de promovare a turismului romanesc", potrivit NewsIn.

Ministerul Turismului a organizat luni o intalnire cu reprezentanti ai autoritatilor publice locale si ai asociatiilor de promovare din domeniul turismului, in vederea stabilirii modalitatii de participare la Targul de Turism al Romaniei, organizat de Romexpo in perioada 15-18 octombrie 2009.

De asemenea, ministrul turismului, Elena Udrea, se intalneste, luni, la Neptun, cu presedintii organizatiilor patronale, cu reprezentantii lanturilor hoteliere si cu reprezentantii administratiei locale de pe litoral. In cadrul intalnirii organizate de Ministerul Turismului au loc discutii pe marginea proiectului de lege a turismului, precum si cu privire la elemente care urmeaza a fi incluse in viitoarea strategie de dezvoltare a turismului din sudul litoralului.

Elena Udrea va fi prezenta marti la Mangalia, la deschiderea Bursei de Turism "Litoral Mangalia". Manifestarea are loc in perioada 15-16 septembrie si este organizata de FPTR si de asociatiile patronale de pe litoral. La eveniment sunt organizate aproximativ 80 de mese de discutii, la care participa hotelieri, asociatii de pe litoral si agentii de turism. In cadrul acestei burse, vor fi incheiate primele contracte pentru sezonul estival 2010.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.