Un autoturism de lux, in valoare de aproximativ 170.000 de euro, a ars aproape complet luni, la km 91 al autostrazii A1 Bucuresti-Pitesti, iar circulatia rutiera in zona a fost blocata pe ambele sensuri in urma acestui incident.
In momentul izbucnirii incendiului, la volanul autoturismului Audi R 8, fabricat in 2009, se afla un mecanic al unei reprezentante auto din Capitala, la care masina fusese lasata pentru o revizie. Soferul a reusit sa traga masina pe banda de refugiu, iar un echipaj de pompieri din cadrul ISU Arges a intervenit rapid, insa autoturismul a ars aproape in totalitate, potrivit NewsIn.

Deocamdata nu se cunosc cauzele izbucnirii incendiului. Politia Autostrazii A1 a deschis o ancheta pentru a afla daca mecanicul auto care se afla la volanul masinii efectua un test autorizat pentru depistarea unor eventuale defectiuni tehnice sau daca iesise cu masina la plimbare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.