Luni, in jurul orei 13:00 a avut loc un jaf armat intr-un magazin de bijuterii din orasul Calarasi, anunta Realitea TV.
Cele patru persoane inarmate care, luni, au jefuit un magazin de bijuterii din Calarasi au fugit cu un autoturism Audi inmatriculat in Polonia, la volanul caruia se afla un alt barbat mascat, au declarat oficiali ai Inspectoratului General al Politiei Romane.

Potrivit oficialilor Inspectoratului General al Politiei Romane, unul dintre atacatori a fost impuscat de patronul magazinului, intrucat, la fata locului, au fost gasite mai mult pete de sange, care vor fi supuse analizelor criminalistice, relateaza NewsIn.

O alta certitudine in acest caz o reprezinta faptul ca atacatorii au folosit in timpul jafului un pistol cu bile de cauciu, mai multe proiectile fiind gasite in magazin.


In urma jafului armat din orasul Calarasi, 8 kilograme de aur au fost sustrase dintr-un magazin de bijuterii, potrivit Realitatea TV.

In jurul orei 13.00, patru persoane armate si mascate au intrat in magazinul de bijuterii aflat la parterul unui bloc de locuinte. Unul dintre hoti a tras cu o arma intr-o usa din interiorul societatii, informeaza NewsIn.

La acel moment in magazin se aflau doar administratorul si patronul societatii comerciale. Se pare ca patronul a tras si el cu o arma de vanatoare in directia celor patru persoane, iar una dintre ele a fost ranita, potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Calarasi, Ramona tudor, care a precizat ca persoana ranita a reusit sa fuga cu un autoturism.

Purtatorul de cuvant al Politiei Calarasi a mai spus ca sunt organizate filtre pentru prinderea hotilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.